Intuitive Horses

Kontakt mig

Intuitive Horses

Kontakt mig

Kranio Sakral Terapi

Kranio Sakral Terapi/KST er en blid men dybdegående behandlingsform for din hest. Der arbejdes i alle lag, for at få løsnet de spændinger, skævheder og traumer der måtte side i hestens krop. KST er specielt godt for de heste, som er meget sensitive eller viser adfærdsproblemer, da det er så bild en behandlingsform at der ingen hårde tryk eller pres bliver lagt på hesten.

Når jeg laver en behandling kombinerer jeg det med healing, testing med kinesiologi og massage- teknikker, for at opnå en dybere effekt. Jeg går meget op i at hver behandling bliver tilformet den enkelte hest, for at det bliver den bedste oplevelse overhovedet muligt. Jeg giver plads til pauser og bevægelse, da en behandling sætter gang i flere processer i hestens krop. Det er vigtigt for mig at behandlingen forgår et sted hvor hesten er tryg. Det kan være på folden eller i stalden. Så længe at hesten kan finde ro, er det medvirkende til en god oplevelse.

Jeg går altid i dialog med dig som ejer og fortæller hvad jeg finder og får løsnet op. Jeg giver dig råd og tips som du kan bruge til at hjælpe din hest bedst muligt efter endt behandling.

Video Thumbnail

Jeg bruger en bred vifte af teknikker til at behandle med så jeg kan komme i dybden med problematikken. Det vil sige at jeg kommer ind i alle lag. Jeg tager udgangspunkt i Kranio Sakral Terapi og Healing når jeg behandler og lader mig blive guidet af dyret. Derudover bruger jeg også Kinesiologi til testing og krystaller hvis dyret spørger om dette. Under en behandling får jeg ofte telepatiske beskeder fra din hest som jeg videregiver til dig. Du får vejledning og tips som du kan bruge, for at hjælpe din hest videre inden næste behandling. En behandling egner sig til alle heste og er med til at forbedre hestens livskvalitet samt glæde og velbefindende.

Jeg kan afhjælpe:

 • Spændinger i muskler og bindevæv
 • Stress
 • Fordøjelsesproblemer
 • Adfærdsproblemer
 • Problemer i bevægeapparatet
 • Blokeringer i nervesystemet
 • Skævheder
 • Ubalance i energi- og chakrasystemet
 • Stagnationer
 • Ledproblemer
 • og meget mere..

Jeg behandler IKKE halte heste, hvis det ikke er godkendt af en dyrlæge.

Samt jeg behandler IKKE syge heste.

En behandlinger varier i længden, alt efter hvordan hesten har det, men jeg sætter altid 1 time til 1,5 af pr. hest. Det er VIGTIGT at hesten får 1-2 dages ro (gerne mere) efter endt behandling.

Jeg ser gerne at hesten er nogenlunde ren og tør, når jeg kommer ud og behandler, samt at vi står et sted, hvor der ikke er for meget uro.

Afbud mindre end 48 timer før aftalt behandlingstid, faktureres med 275kr

Afbud mindre end 24 timer før aftalt behandlingstid faktureres med det fulde beløb for en behandling.

Priser:

Første behandling: 350kr ex. kørsel.

Opfølgende behandling koster 300kr ex. kørsel.

Jeg har lavet et klippekort, hvis din hest har et dybere problem i kroppen eller blot til dig, som gerne vil have regelmæssigt behandling til sin hest. Læs mere om dette her.

Jeg køre indenfor en radius på 50km, men hold dig endelig ikke tilbage hvis du bor længere væk, så finder vi en løsning på dette!

Kørsel priser:

 • 10-15km 75 kr.
 • 15-30km 120 kr.
 • 30-50km 175 kr.

Cato og Anne Mathilde

''Hun ser dig og hesten som hvem i hver i ser er og som helhed. Hun støtter, hjælper og bygger samarbejdet op gennem behandlinger i KST og telepati samt undervisning. Alt efter behov. Hun har været en kæmpe hjælp for mig og min hest og hjulpet os på rette vej, når det engang imellem går den gale retning. Selvom det til tider kan blive meget privat følelserne imellem hest og rytter, accepterer hun dem og guider os professionelt..''

Læs hele anmeldesen her

Fera og Rita

.''Hermed de allerbedste anbefalinger til Sofie. Med hendes kyndige hjælp er jeg kommet rigtig langt med min 5-årige mega-sensitive varmblodshoppe. Sofie forstår, gennem sin analyse af det hun ser, at bryde svære øvelser op i dele, så de kommer til at virke lette - Nåh, bare sådan:) Det er mindblowing at opleve, hvordan det er muligt at komme i forbindelse med sin hest: At opdage, at det kan lade sig gøre at kommunikere med den, og bygge et klart og fint sprog op sammen.. ''

Læs hele anmeldesen her

Bailey og Alberte

''Sofie har givet min pony Bailey kst terapi et par gange. Han har været meget spændt under maven, men efter behandlingerne er han blevet løsnet meget mere op og blevet mere smidig i kroppen🙌🏼 Sofie er virkelig sød og nem at være sammen med. Hun er super god til at møde hesten hvor den er og er også rigtig tålmodig😇Hun giver også gode råd og vejledning, kæmpe anbefalelse herfra ♥️''

Alberte og Baileys instagram

Intuitive Horses

Lillehedenvej 4, 8660 Skanderborg.

CVR: 41709367

Email: sb_dk@live.dk

Telefon: +4522150904

Find mig på:

Instagram - Facebook

Privatlivspolitik og handelsbetingelser