Intuitive Horses

Kontakt mig

Intuitive Horses

Kontakt mig

Læring via. dyrene

Dyrene er mine læremestre. Deres visdom og læring til os mennesker er kernen i min fremgangsmåde med dem. Jeg vil altid forsætte med at lære og udvikle mig i samværet med dem!

Intuitive Horses.

Jeg hedder Sofie Boie Nielsen og jeg er ejer af intuitive horses. Jeg har været på en lang rejse sammen med dyrene, hvor jeg har genfundet hvem jeg er og hvad jeg kan. Dyrene har, siden jeg var lille, haft en stor indflydelse på mit liv. Det er dem jeg har støttet mig op af og fået hjælp fra, når livet har givet mig udfordringer.

Min drøm er, at skabe mere forståelse og viden omkring vores dyr og om den personlige rejse alle dyreejere har i samværet med dem. Give dyreejere nogle værktøjer og viden som kan bruges, i hverdagen for, at man kan blive mere intuitiv sammen med sit dyr. Jeg drømmer om, at skabe harmoni og forståelse mellem mennesker og dyr. Selvom jeg blot er 22 år, har jeg allerede oplevet og gået igennem en del af livets lektioner, både med og uden dyr. Det vil jeg gerne dele mine erfaringer af.

Jeg har arbejdet med mange dyr igennem mit liv og har altid været tiltrukket af, at hjælpe alle dyr på en alternativ og blid måde. Jeg bor på mine forældres gård i en lille svensk hytte sammen med mine 3 heste og min kat Frode, som er med til at give mig ny viden og forståelse i min hverdag.

Jeg har siden, jeg var lille, vidst at jeg skulle arbejde med dyr og mennesker, dog ikke på den traditionelle måde. Jeg begyndte at kigge på alternative uddannelser i 2015/2016 indenfor dyr og heste og faldt over Kranio Sakral Terapi uddannelsen til heste. Jeg begyndte at arbejde for at spare penge sammen til den drøm. I 2019 tog jeg Kranio Sakral Terapi uddannelsen hos Tove Nielsen - Naturgården. Det var første skridt i på vejen mod at hjælpe dyrene.

Mit næste skridt blev i 2020/2021 hvor jeg tog Telepati-uddannelsen hos Mathilde Denning. Det fik virkelig sendt mig ud på mit livs eventyr med at være dyrenes stemme ved at videregive deres vejledning og visdom til os mennesker..

Mit CV:

2019 Week student hos Marianne Flormann - True lead acadamy..

2018 Korrekt longering kursus ved Rikke Riis - Heste fysioterapeut for hest og rytter.

2019/2020 Kranio Sakral Terapi uddannelse v. Tove Nielsen - Naturgården.

2019 Anatomi kursus hos Lene Jacobsen - Tierphysiotherapeut HR - Naturgården..

2020/2021 Telepati uddannelsen v. Mathilde Denning - Animal Listening..

2022 Kursus i krystal healing til dyr v. Mathilde Denning - Animal Listening og Sofja Koziara - Central Care.

2o22 Undervisning af Tove Solveig Nielsen i kinesiologi og TFT..

2017-2020 Hjælper til ridefysioterapi/handicap ridning.

Plus mange webinarer m.v...

Intuitive Horses

Lillehedenvej 4, 8660 Skanderborg.

CVR: 41709367

Email: sb_dk@live.dk

Telefon: +4522150904

Find mig på:

Instagram - Facebook

Privatlivspolitik og handelsbetingelser